Naslovnica

Dobrodošli u apartmane Mir - Jerkić!

Apartmani “Mir” smješteni su u Drašnicama, malom i mirnom naselju na Makarskoj rivijeri.

Nudimo Vam luksuzne apartmane opremljene po najvišim standardima za maksimalnu udobnost. Svi apartmani imaju vlastitu kuhinju, dnevni boravak, spavaće sobe, kupaonicu i veliku terasu s prekrasnim pogledom na more. Apartmani “Mir” nalaze se na plaži na koju možete pristupiti izravno iz svakog apartmana.Kod nas se možete opustiti i uživati ​​u prekrasnoj jadranskoj obali, mirnoj i ugodnoj atmosferi koju mogu pružiti samo mala mjesta, daleko od buke i gužve, inače neizostavne u turističkim mjestima. Duge šljunčane plaže, kristalno čisto plavo more i blaga mediteranska klima, čine Drašnice idealnim mjestom za obiteljski odmor.Odmorite se uživajući u pogledu na veličanstveno Biokovo ili se divite pogledu na središnje dalmatinske otoke Brač i Hvar. Za turiste koji vole plivati ​​u intimnijem okruženju, u blizini Drašnica nalaze se male skrovite plaže u prirodi koje su udaljene samo nekoliko trenutaka.U Drašnicama  također možete rent-a-boat kao i isprobati razne ljetne sportove kao što su parasailing, skijanje na vodi, jet-ski, itd.Pošta, supermarket, kiosk, tržnica, autobusna stanica, restorani i kafići nalaze se u neposrednoj blizini apartmana, na pješačkoj udaljenosti.Želite li izbjeći prenapučene plaže glavnih turističkih mjesta, ovdje ćete pronaći mir i tišinu te mali komadić Mediterana kakav je nekad bio.

Apartmani

Svi apartmani imaju opremljenu kuhinju, dnevni boravak, kupaonicu i terasu s pogledom na more

Svaki apartman ima televiziju i satelitsku antenu

Svi apartmani su opremljeni klimatizacijskim uređajem

Svi apartmani imaju pristup bežičnom internetu

O Drašnicama

Nakon Podgore, putujući prema istoku turističkom cestom otvara nam se na obzoru široka Drašnička Vrulja sa zapjenjenim izvorima u moru i pogledom na staro naselje Drašnice pod liticama Biokova, koje je potpuno napušteno, te na dio Drašnica koje se nakon toga razvilo. Mjesto ima 330 stanovnika i idealno je za odmor u okružju starijeg ribarskog naselja oko luke i novijeg u smjeru Igrana.

Makarska Rivijera

Kako god prišli Makarskom primorju pred nama je veličanstveni dar prirode – monumentalna planina Biokovo u svekolikoj svojoj impresivnoj veličini i ljepoti, što se izdiže iznad Makarske rivijere kao nepremostiv zaštitnik svih naselja u njegovu podnožju i turističkih mjesta uz obalu koja su poput blistave, biserne ogrlice u njegovu podnožju.
Dolazak brodom na Makarsku rivijeru nezaboravan je doživljaj. Tako su u pravilu pristizali do početka 60-ih godina putnici i turisti i uživali u krajoliku, približavajući se obali i pristaništima.